Inzicht in uw data:
Wat doen bezoekers?

Marketing Analytics is de het meten, beheren en analyseren van data van uw website om de effectiviteit te optimaliseren. Kortom: Data verzamelen en inzetten om meer succes te halen!

Laat uw website voor u werken

Het belang van marketinganalyses ligt voor de hand: als iets meer kost dan terugkeert, is het geen goede bedrijfsstrategie voor de lange termijn.

Zoekwoorden vertellen u precies wat er speelt bij uw huidige en potentiële klanten. Een gedegen onderzoek is daarom een vereiste voor online succes. Het zijn de zoekwoordgegevens die gebruikt kunnen worden om andere bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Ook inzicht geven in de “flow” die een klant door de site heen beweegt is belangrijk om optimalisatie te bewerkstelligen. De data toont de zwakke plekken van de site en uw campagnes.

Tijd om daar iets aan te doen!

Wat doen we?

  • Zoekwoordonderzoeken
  • Quality Score Benchmarken
  • Site audits (hoe staat uw site er voor?)
  • Wekelijkse, maandelijkse rapportages

  • Mapping van de customer journey
  • Data-strategie & Lead scoring uitwerken
  • Bepalen analytische doelen
  • Plan van aanpak voor marketing missers opstellen

Data is de sleutel

Soms is data rommelig en onduidelijk. Wanneer antwoorden niet bestaan ​​en een duidelijke verbetering nodig is, hebben wij de kennis om u op weg te helpen. Met onze focus kunnen we de customer journey transformeren, efficiëntie creëren en zowel euros als inspaningen veel harder laten werken.

Kennis is macht

Onze klanten houden van ons dashboard omdat het focus, wendbaarheid en vertrouwen in hun werk brengt. Het is voor mensen die actie ondernemen en resultaten behalen. Direct inzicht zorgt voor een meer succes.

Koppelen


Breng alle data samen met behulp van onze plug&play software (eenmalige implementatie).

 

Gebruik honderden gegevensbronnen, inclusief social media, online bestanden, databases en webservices.

Interactief


Directe interactie met uw gegevens met behulp van visuele weergave. Ontdek trends en zie hoe uw bedrijf presteert. Vergelijk deze maand met vorige maand of dezelfde periode vorig jaar met een slechts enkele kliks. Gebruik filters, segmenten voor nog meer diepgang.

Zichtbaar


Onze klanten pronken graag met hun dashboards op flatscreens. Door een prominente plaatsing ziet iedere medewerker de voortgang van het bedrijf. Een geweldige manier om inzicht in één oogopslag te geven.
Bovendien ziet het er super cool uit!

Exports


Uiteraard zijn de dashboards (als dan niet gesegmenteerd) exporteerbaar naar pdf’s zodat delen naar externe partijen makkelijk kan zonder toegang tot uw systeem te hoeven geven. Door filters toe te passen kunt u exact tonen wat u wilt.

Waarom u een dashboard nodig heeft:

Bent u het zat om op meerdere locaties te zoeken naar data om te zien hoe uw bedrijf presteert? Bekijk alle gegevens op één plek, in één overzicht, zodat u minder tijd kwijt bent aan controleren en rapporteren. Koppel verschillende bronnen in één dashboard en krijg in één oogopslag een vollediger beeld van uw prestaties.

Wat onze klanten zeggen