Als ervaren digitale strategieconsultants bouwen we graag langetermijnrelaties op met onze klanten.

We hebben een ​​frisse blik op digitale marketingactiviteiten en weten manieren te vinden om deze (nog) effectiever te maken.

Zodra we de strategie hebben ontwikkeld, bieden we volledige ondersteuning om de prestaties ervan in elke fase te evalueren, waarbij we de activiteit voortdurend verfijnen zodat de resultaten steeds beter worden.

We bieden deskundig inzicht en doen aanbevelingen over hoe u de nieuwste digitale marketingplatforms, functies en trends in uw voordeel kunt gebruiken.

En als u website-copywriting nodig heeft om uw berichten op te frissen, of opvallende video’s en ontwerp om de betrokkenheid te vergroten, hebben we inhoudsspecialisten in het team. We bieden ook training in digitale marketing, zodat we uw team gaandeweg kunnen bijscholen.

1) Discovery fase

Laten we beginnen met een strategieworkshop om uw doelen, uw publiek en uw concurrenten te schetsen. Hoe ziet succes eruit? Zodra we dit helder hebben, kunnen we uw digitale marketingstrategie samenstellen, met een tijdlijn van activiteit, duidelijke mijlpalen en belangrijke prestatie-indicatoren.

2) Ondersteuning

We willen niet dat het enkel een mooi document is. We willen het in praktijk brengen. Idealiter werken we nauw met u samen en staan ​​we maandelijks voor u klaar om de activiteit te beoordelen, duidelijke begeleiding te bieden en verslag uit te brengen over uw succes.

3) Optimalisatie

Binnen enkele maanden willen we de strategie vernieuwen, waarbij we kijken naar alle gegevens en belangrijke data die in de flows. Het is een goed moment om beleid voor content op de site en post sociale media te optimaliseren in workshops met uw team.

Zo krijgen we nog meer succes in uw digitale marketing campagnes

Contact

Laten We Samenwerken

Laten we eens kijken hoe we kunnen samenwerken en iets geweldigs kunnen creëren.

020 244 1074

Contact