Simpeler en efficiënter

Middels onze chatbots kunt u op eenvoudige wijze uw klanten bedienen met veelgestelde vragen of, middels de juiste vraagstelling, de juiste kant op sturen.

Chatbots

Chatbots kunnen u helpen dichter bij uw klanten te komen zonder handmatige tussenkomst. De chatbots werken automatisch wanneer een gebruiker ze een bericht stuurt.
Hoewel ze de behoefte aan menselijke klantenservice niet volledig wegnemen, kunnen ze hun werklast drastisch verminderen.

Fun en productief

Interactie met een chatbot is voor veel mensen leuk. Ze helpen mensen ook tijd te doden als ze niet veel te doen hebben.
Wanneer mensen hulp nodig hebben, hebben ze die snel nodig, en chatbots doen precies dat.

Sociale Factoren


Ze kunnen helpen sociale ervaringen te verbeteren en ook conversies voor uw bedrijf stimuleren. Mensen kunnen met chatbots praten zonder bang te zijn om te worden beoordeeld, en dit kan voor velen een troost zijn.

Meer talen


Bovendien heeft u mogelijk klanten die meerdere talen spreken. Het kan voor uw agenten moeilijk zijn om met uw klanten in verschillende talen te spreken. Een chatbot kan dit echter eenvoudig en zonder fouten doen. Dit kan ook de communicatie met hen verbeteren.

Waarom je een chatbot nodig hebt:

Chatbots kunnen u helpen uw marketinginspanningen te vergroten door uw marketing directer en persoonlijker te maken. Je kunt ook je klantervaring verbeteren door ze snel oplossingen te bieden met behulp van chatbots. Bovendien kunnen chatbots uw operationele kosten verlagen en zelfs meer conversies genereren.

Wat onze klanten zeggen