Google Ads,
de snelste stap naar bereik.

Samen met onze klanten ontwikkelen onze specialisten een strategie die past binnen uw budget. We draaien complete campagnes en rapporteren wekelijks.

 

Om uw campagne gelijkmatig en succesvol te laten werken voeren we diverse optimalisaties door om overbodige uitgaven te minimaliseren

 

We kunnen u ook adviseren om te investeren in de beste kanalen die ons ervaren team voor u kan beheren, full-service noemen we dat.

 

Bij JeanMarketing zijn we van mening dat wanneer u in betaalde advertenties investeert, u de resultaten moet zien die ze opleveren. Daarom is ons Ads-team gedreven om hun kennis bij elke stap te implementeren en uitzonderlijke waarde toe te voegen aan een toegewijde campagne.

Ads


We kunnen helpen met de installatie en het dagelijkse beheer van Google Adwords, van click-to-call tot de promotie van producten via de zoek-, winkel- en display-netwerken – we hebben u gedekt.

Display


Met behulp van het uitgebreide advertentienetwerk van Google kunnen we u helpen uw bedrijf te promoten bij uw doelgroep op betrouwbare websites rond uw product of service. Laat de competitie achter u door direct bij uw klanten in beeld te komen.

Remarketing


We kunnen bezoekers die uw site al hebben bezocht opnieuw targeten met behulp van het Google Display Netwerk en Social Media, zodat u meer merkbekendheid en meer conversies uit uw huidige websiteverkeer kunt halen.

Wat onze klanten zeggen