Online marketing

Als ervaren digitale strategieconsultants bouwen we graag langetermijnrelaties op met onze klanten.

We hebben een ​​frisse blik op digitale marketingactiviteiten en weten manieren te vinden om deze (nog) effectiever te maken.

Zodra we de strategie hebben ontwikkeld, bieden we volledige ondersteuning om de prestaties ervan in elke fase te evalueren, waarbij we de activiteit voortdurend verfijnen zodat de resultaten steeds beter worden.

We bieden deskundig inzicht en doen aanbevelingen over hoe u de nieuwste digitale marketingplatforms, functies en trends in uw voordeel kunt gebruiken.

En als u website-copywriting nodig heeft om uw berichten op te frissen, of opvallende video en ontwerpinhoud om de betrokkenheid te vergroten, hebben we inhoudsspecialisten in het team. We bieden ook training in digitale marketing, zodat we uw team gaandeweg kunnen bijscholen.

Marketing Automation

E-mail is een belangrijk kanaal voor uw bedrijf. We kunnen met u samenwerken om kansen voor geautomatiseerde e-mailworkflows te identificeren en de oplossingen voor u te bouwen. Geautomatiseerde e-mailcampagnes kunnen uw verkoopteam vrijmaken om zich te concentreren op het opbouwen van betere relaties met potentiële klanten.

Een blijvende stroom van klantcontact op specifieke momenten met berichten die afgestemd zijn op koopgedrag/interesses zorgt voor een verhoging van de conversie en draagt bij aan een positieve merkwaardering.


Let's GO

We helpen u graag op weg, neem gerust even contact met ons op