SEO = Zoekmachine optimalisatie
= Gevonden worden in Google

De aanwezigheid van uw website op de eerste pagina van Google is essentieel: de mooiste of beste online winkel is waardeloos als niemand weet dat deze bestaat.

 

Door uw SEO te optimaliseren, wordt uw website zichtbaar voor internetgebruikers. Een succesvolle implementatie van content, de juiste tags en correcte beschrijvingen zorgt voor meer gekwalificeerd verkeer naar uw site. U bereikt uw doelgroep rechtstreeks en verhoogt zo uw conversieratio.

 

Kortom: Meer bereik, meer klanten, meer omzet.

Audit


Een grondige audit van uw website (structuur, prestaties, inhoud, enz.), De externe omgeving (sociale netwerken, linkprofiel, enz.), Uw bedrijfssector en uw concurrentie wordt uitgevoerd en gerapporteerd door een van onze professionals.

Service


Samen bepalen we de te bereiken positioneringsdoelen. Ons team komt vervolgens in actie en implementeert de juiste webpromotie-optimalisaties en essentiële correcties voor uw site. Daar ligt de winst.

Rapport


U ontvangt elke twee weken een gedetailleerd SEO-rapport. Zo blijft u op de hoogte van de trends binnen uw online omgeving. Uw accountmanager staat voor u klaar om vragen te beantwoorden mocht dat toch nodig zijn.

Beoordeling


Aan het einde van het contract analyseren we de verkregen resultaten, maar ook de potentiële verbetering die nog haalbaar zijn voor uw site. Afhankelijk van uw wensen, gaan we verder met onze samenwerking.

Is een SEO verbetering nodig?

Door een audit te laten uitvoeren krijgt u binnen no-time een duidelijk inzicht in de “waardering” van uw site. Is de content goed, staan de juiste meta-tags ingesteld, gebruikt uw site niet overbodig veel H1 en H2’s? Wij checken het, leggen uit wat de gevolgen zijn en laten u de stappen naar de oplossing zien.

 

Uiteraard kunnen wij ook alle aanpassingen voor u doorvoeren zodat we een vinger aan de pols kunnen houden en snel schakelen indien nodig.

Wat onze klanten zeggen