Video Content

Het videoproductieteam van JeanMarketing staat bekend om hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en snelheid. Zo werken we voor grote namen als BMW/MINI, maar ook voor bedrijven met een kleiner budget kunnen we een succesvolle commercial of social media content ontwikkelen.

Met onze in-house videografen én edittors waarborgen we de opdracht van de klant. Het maakt ons wendbaar waar nodig. Korte dagen, lange dagen, dichtbij of ver weg: wij zorgen voor een fantastisch resultaat.

Foto Content

De basis van iedere social media account: fotografie.
Voor ons was dit ook de basis tot video een dusdanige grote rol ging spelen dat we besloten er twee losse pilaren van te maken. Gelukkig hebben we genoeg kennis en kunde in huis om ons team flexibel in te zetten en te zorgen voor optimale resultaten voor de klant.

Behalve productfotografie zijn we ook vaak betrokken bij evenementen.
Dit kan uiteenlopen van een weekend Historic Grand Prix in Monaco vastleggen tot binnenlandse festivals. De vraag van de klant geeft ons bouwstenen om de juiste mensen richting de klus te sturen.

Bewerking van foto’s doen we in-house, desgewenst gelijk op locatie om voor een snelle weergave van gebeurtenissen te zorgen.

De snelste stap naar bereik

Samen met onze klanten ontwikkelen onze specialisten een strategie die past binnen uw budget. We draaien complete campagnes en rapporteren wekelijks.

Om uw campagne gelijkmatig en succesvol te laten werken voeren we diverse optimalisaties door om overbodige uitgaven te minimaliseren

We kunnen u ook adviseren om te investeren in de beste kanalen die ons ervaren team voor u kan beheren, full-service noemen we dat.

Bij JeanMarketing zijn we van mening dat wanneer u in betaalde advertenties investeert, u de resultaten moet zien die ze opleveren. Daarom is ons Ads-team gedreven om hun kennis bij elke stap te implementeren en uitzonderlijke waarde toe te voegen aan een toegewijde campagne.

Conversiemanagement

Het aantal bezoekers dat de door u gewenste actie onderneemt, staat bekend als uw conversieratio.
Dit kan worden verbeterd door optimalisatie van de conversieratio of door maatregelen te nemen om het aantal bezoekers dat converteren te verhogen.

Conversiemanagement in combinatie met analytics zorgen voor een gouden combinatie.
We meten waar de meeste omzet te halen valt en hoe deze omzet nog beter kan.

Bijvoorbeeld het verbeteren van gebruikersflows, het optimaliseren van het aankoopproces en het stimuleren van keuzes in e-mailmarketing zorgen voor een hogere conversie.

Marketing Automation

E-mail is een belangrijk kanaal voor uw bedrijf. We kunnen met u samenwerken om kansen voor geautomatiseerde e-mailworkflows te identificeren en de oplossingen voor u te bouwen. Geautomatiseerde e-mailcampagnes kunnen uw verkoopteam vrijmaken om zich te concentreren op het opbouwen van betere relaties met potentiële klanten.

Een blijvende stroom van klantcontact op specifieke momenten met berichten die afgestemd zijn op koopgedrag/interesses zorgt voor een verhoging van de conversie en draagt bij aan een positieve merkwaardering.

Analytics

Essentieel voor uw bedrijfsvoering. Hoe weet u anders of uw strategische doelen zijn bereikt?

JeanMarketing heeft een schat aan ervaring in online marketing, SEO, social media, analyses en het optimaliseren van conversieratio’s. Maar kansen gaan verloren als we de impact niet nauwkeurig kunnen meten.

We meten de prestaties van online kanalen met tools zoals Google Analytics. Deze tools, samen met sociale netwerken, advertentiebeheer en uw site, geven ons een realtime, custom dashboard van uw belangrijkste prestatie-indicatoren.

Allerlei technologieën en tactieken kunnen vervolgens worden geactiveerd om verbeteringen aan te brengen, aangezien we graag bouwen aan uw succes op de lange termijn.

Contact

Laten We Samenwerken

Laten we eens kijken hoe we kunnen samenwerken en iets geweldigs kunnen creëren.

020 244 1074

Contact