Social is een must

Sociale media hebben de wereld veroverd. Het heeft de manier veranderd waarop we zaken doen. Dit is niet verwonderlijk gezien de veelzijdigheid en kosteneffectiviteit van het gebruik van sociale mediaplatforms in marketing.

 

Het onmiskenbare voordeel van het gebruik van sociale media om verbinding te maken met de doelmarkt, creëert een behoefte aan experts die de verschillende sociale mediasites begrijpen en die hun gebruik in marketing en merkopbouw kunnen optimaliseren.

 

Volgens studies gebruiken bijna 8 van de 10 Nederlanders sociale media. Veel bedrijven krijgen liever de diensten van een bureau in plaats van iemand of twee in dienst te nemen om de sociale mediakanalen te beheren. De effectieve uitvoering van een marketingstrategie voor sociale media vereist technische en creatieve vaardigheden en kennis van de verschillende sociale mediasites.

 

Maak gebruik onze professionals met gespecialiseerde vaardigheden en diepgaande kennis van de verschillende aspecten van social media marketing.

 

JeanMarketing staat voor u klaar

Ads


Honderden duizenden ogen op uw content, blootgesteld aan uw berichten en afbeeldingen. Het maximaliseren van de vertoningen van uw inhoud is van vitaal belang voor het extraheren van geweldige ROAS en vooral een positieve impact op uw bedrijf.

Leads

Of het nu via Facebook-leadformulieren of via uw eigen aangepaste bestemmingspagina’s is, het vastleggen van leads is nog nooit zo eenvoudig geweest met Social Media Advertising. Advertenties advertentie geconfigureerd om specifiek nieuwe leads te targeten en vast te leggen.

Traffic


Verkeer naar een website of bestemmingspagina kan een primaire generator van nieuwe verkopen en nieuwe leads zijn. Het juiste verkeer naar uw site krijgen kan het verschil zijn tussen succes en flat-lining. Social Media advertising levert.

Management 


Meer volgers betekent meer leads, wat meer omzet betekent. Laat het harde werk van het verkrijgen van nieuwe volgers aan ons over. JeanMarketing zorgt voor uw Social Media Management inclusief interactie metvolgers, content en betrokkenheid.

Strategie

Een effectieve strategie kan u een toegewijde gemeenschap van volgers vormen die gepassioneerd zijn over wat u doet. Door relevante, interessante en deelbare inhoud te produceren, blijft uw publiek betrokken en vergroot u vertrouwen en geloofwaardigheid rondom uw merk.

Training


Social Media-technologie verandert voortdurend, het kan een vaardigheid op zichzelf zijn, gewoon weten hoe het bij te houden. Uw team trainen in de basisprincipes van de verschillende technologieën kan zorgen voor voortdurende groei en effectiviteit.

Wat onze klanten zeggen